جهت مشاهده تحلیل ها

ورود / ثبت نام کنید

جهت ثبت نام کلیک کنید

همین الان

همین الان

وارد ارزدیجیتال شوید

جهت ثبت نام کلیک کنید

همین الان

وارد بورس ایران شوید

جهت ثبت نام کلیک کنید

فولادمبارکه با تصویب افزایش سرمایه به ۷۵۰۰ میلیارد تومان، بزرگترین شرکت بورسی شد

فولادمبارکه با تصویب افزایش سرمایه به ۷۵۰۰ میلیارد تومان، بزرگترین شرکت بورسی شد

مجمع عمومی فوق العاده شرکت فولاد مبارکه روز دوشنبه بیستم مهرماه با حضور ۸۰ درصد سهامداران شرکت در محل سالن نگین نقش جهان برگزار گردید و طی آن افزایش سرمایه شرکت از ۵۰۰۰ میلیارد تومان به ۷۵۰۰ میلیارد تومان با اکثریت آرای سهامداران حاضر در مجمع به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار فولاد در این مجمع دکتر سبحانی، رئیس مجمع، ضمن پاسخگویی به سؤالات سهامداران درخصوص افزایش سرمایه تصریح کرد: با توجه به احداث واحدهای فولاد سازی توسط شرکتهای معدنی، کمبود سنگ آهن و گندله، چالش اساسی فولادسازان خواهد بود که فولاد مبارکه با سرمایه گذاری در کنسانتره و گندله سازی سنگان براین چالش فائق خواهد آمد.

ایشان در پاسخ به سؤال نحوه تأمین آب و برق پروژه ها پاسخ داد: با توجه به مشارکت سرمایه گذاران مختلف در سنگان از جمله فولاد کاوه جنوب، پارسیان، فولاد خراسان با تشکیل شرکتی در این خصوص مباحث تأمین زیرساختهای لازم از طریق این شرکت انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار فولاد در این مجمع امیر حسین نادری، معاون اقتصادی و مالی شرکت، ضمن ارایه گزارش توجیهی افزایش سرمایه با مروری بر افزایش سرمایه سنوات گذشته شرکت، عنوان داشت:این افزایش سرمایه به میزان ۲۵۰۰ میلیارد تومان میباشد که ۲۰۰۰ میلیارد تومان آن از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته شرکت و جمعاً به میزان ۵۰درصد سرمایه کنونی می باشد که با ثبت آن، فولاد مبارکه به بزرگترین شرکت بورسی به لحاظ سرمایه تبدیل خواهد شد.

معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه هدف اصلی این افزایش سرمایه را تکمیل طرح توسعه سنگان شامل طرح توسعه کنسانتره ، طرح توسعه گندله به میزان ۵ میلیون تن ؛ شرکت در افزایش سرمایه گل گهر و  اصلاح ساختار مالی عنوان کرد.

مصارف سرمایه
شرحبرآورد( میلیاردتومان )
طرح توسعه کنسانتره۱۰۶۰
طرح توسعه گندله۸۵۰
شرکت در افزایش سرمایه گل گهر۶۰
اصلاح ساختار مالی۵۳۰
جمع۲۵۰۰

ایشان در رابطه با محل افزایش سرمایه توضیح داد: این افزایش سرمایه از دو محل سود انباشته و آورده نقدی و مطالبات صورت می گیرد، به صورتی که از ۲۵۰۰ میلیارد تومان مبلغ افزایش سرمایه ، مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته یا سهام جایزه و مابقی به میزان ۲۰۰۰ میلیارد تومان از محل آورده نقدی و مطالبات می باشد. به این ترتیب با این مصوبه، سرمایه شرکت از ۵۰۰۰ میلیارد تومان به ۷۵۰۰ میلیارد تومان به میزان ۵۰ درصد افزایش می یابد که ۱۰ درصد آن از محل انباشته و ۴۰ درصد دیگر از محل آورده نقدی و مطالبات است .

وی در رابطه با ظرفیت طرح توسعه سنگان افزود: این طرح از دو واحد تولید کنسانتره و تولید گندله هر کدام به ظرفیت ۵ میلیون تن تشکیل شده که واحد گندله سازی تاکنون  ۷۰ درصد و واحد کنسانتره ۱۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیش بینی می شود از اواسط سال۹۵ واحد گندله سازی و ابتدای ۹۶ واحد کنسانتره سازی به بهره برداری برسد.

نادری نتایج اقتصادی طرح را توجیه پذیر اعلام کرد و افزود: براساس جریان وجوه نقد آزاد و با فرض نرخ تنزیل ۲۵ درصد، ارزش فعلی خالص ۴۶۱ میلیارد تومان، نرخ بازده داخلی ۳۱٫۸۷ درصد و دوره بازگشت سرمایه ۴ سال و سه ماه بوده و براین اساس طرح پذیرفته است.

معاون اقتصادی و مالی شرکت ضمن بیان مراحل ثبت افزایش سرمایه، این فرآیند را زمان بر و پیچیده خواندند و افزود: با توجه به الزامات قانونی مربوط به افزایش سرمایه شرکتها که در مواد ۱۵۷ تا ۱۹۸ قانون تجارت به آن اشاره شده، همچنین الزامات سازمان بورس و بازرس قانونی شرکت، در تمام مراحل افزایش سرمایه نیاز به اخذ مجوزات لازم بوده و همین امر باعث می گردد فرآیند افزایش سرمایه به طور طبیعی حدود ۷ تا ۸ ماه به طول بیانجامد که فرآیند آن در فلوچارت ذیل آمده است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *